• Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara Grubu
Ankara'da bu hafta sonu küçük çablı buluşma organize ediyoruz. Maksat Ankara'da bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı tanıma fırsatı bulabileceğimiz bir birliktelik olsun diyoruz.
Cumartesi günü saat 2:00 de bağlumda bekliyoruz. 
Küçük çaplı buluşma yaptığımız araçları test imkanı sağlar ve güzel bi paylaşım yapmış oluruz,gelmek isteyen lütfen cevap olarak yazsın
(16-12-2015, Saat: 14:35)erdgnkrp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara'da bu hafta sonu küçük çablı buluşma organize ediyoruz. Maksat Ankara'da bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı tanıma fırsatı bulabileceğimiz bir birliktelik olsun diyoruz.
Küçük çaplı buluşma yaptığımız araçları test imkanı sağlar ve güzel bi paylaşım yapmış oluruz,gelmek isteyen lütfen cevap olarak yazsın
Çankırıdan başka bir arkadaş daha katılırsa bende gelebilirim
HEZARFEN77, aramıza 25-02-2015.tarihinde katıldı.
Vayy güzel gelişmeler ben size hemen üst başlık açayım konuyuda oraya taşıyayım ordan duyururuz
(16-12-2015, Saat: 17:45)Kamyoncu-Itulu1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vayy güzel gelişmeler ben size hemen üst başlık açayım konuyuda oraya taşıyayım ordan duyururuz

çok iyi olur , şu ankaradakileri bi toplayalım bakalım kim var kim yok
(16-12-2015, Saat: 15:34)HEZARFEN77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-12-2015, Saat: 14:35)erdgnkrp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara'da bu hafta sonu küçük çablı buluşma organize ediyoruz. Maksat Ankara'da bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı tanıma fırsatı bulabileceğimiz bir birliktelik olsun diyoruz.
Çankırıdan başka bir arkadaş daha katılırsa bende gelebilirim

bekleriz
Evet arkadaşlar tüm Ankara grubunu bekliyoruz çok güzel bir bilği paylaşımı oluyor tüm projeler ithamlar aşklar böyle buluşmalara gerçekleşiyor . Kamyonları dağlara taşlara fıruyoruz şaft kırıyoruz takla atıyoruz ama gönüllere taht kuruyoruz illa kamyon tır olacak diye bir şey yok bireysel katılımlarıyla bekliyoruz.. Saygılar vesselam.
Smile Mal da yalan mülkte yalan al biraz sende oyalan. Smile
Dostum şu işi pazar günü yapamazmısınız cumartesi nöbetim var Smile

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi