• Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kar/Tesviye Küreği
(29-01-2016, Saat: 14:47)Kadir DEĞİRMENCİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: küreği çıkar tapan da olur abi
Valla Tapan nedir ne işe yarar bilmiyorum Smile
Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Sancak,Biz ALLAHın Önünde Eğiliriz Ancak.
Büyük ihtimal traktörlerin arkasına takılan saban var ya tarla sürmeye yarar onu demek istedi. Telefonlardaki otomatik düzeltme bizde dikkat etmezsek böyle yanlış kelimeler ortaya çıkıyor

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada güzel bir çalışma olmuş tebrikler

S E R K A N
Bizde tapan diye tabir edilen, konudaki kar küreğine benzeyen traktörle çekilen bir alet var. Engebeli arazilerde toprağı çekerek düzeltmede yol yapmada kullanılıyor. Saban ise eskiden hayvanlarla çekilen, toprağı çevirmeye yarayan şimdi motorlu araçlarla çekilen adı pulluk olan alettir. Kadir, tapan diye hangisinden bahsetti ben de anlamadım henüz. Kendisi tapan mı yoksa saban mı demek istedi geldiğinde açıklar diye umuyorum.
(31-01-2016, Saat: 10:52)Tekniker Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük ihtimal traktörlerin arkasına takılan saban var ya tarla sürmeye yarar onu demek istedi. Telefonlardaki otomatik düzeltme bizde dikkat etmezsek böyle yanlış kelimeler ortaya çıkıyor

Bu arada güzel bir çalışma olmuş tebrikler

Heralde ergin hocamın dediği gibi tapan ı kastetti kadir bey. bende biraz araştırınca hak verdim küreği çıkarınca tapanda olur usta Smile
(31-01-2016, Saat: 12:33)ergin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizde tapan diye tabir edilen, konudaki kar küreğine benzeyen traktörle çekilen bir alet var. Engebeli arazilerde toprağı çekerek düzeltmede yol yapmada kullanılıyor. Saban ise eskiden hayvanlarla çekilen, toprağı çevirmeye yarayan şimdi motorlu araçlarla çekilen adı pulluk olan alettir. Kadir, tapan diye hangisinden bahsetti ben de anlamadım henüz. Kendisi tapan mı yoksa saban mı demek istedi geldiğinde açıklar diye umuyorum.
Daha önce duymadığım için bilmiyordum biraz bakınınca kadir beye hak verdim tapan yapılabilir hocam Smile
Bir kaç ince detay dışında bitti sayılır. Smile

[Resim: DSC_0387_zpsv7efnhdt.jpg]

[Resim: DSC_0388_zpsb4zb9eew.jpg]

[Resim: DSC_0390_zpsst58sjri.jpg]

[Resim: DSC_0393_zpsjcy2zsoh.jpg]

[Resim: DSC_0394_zpsf97nzdan.jpg]
Dostum eline sağlık çok güzel olmuş
(01-02-2016, Saat: 23:18)Exbiralogeg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum eline sağlık çok güzel olmuş

Teşekkür ederim üstad beğenmenize sevindim. :)+
el emeği başka birşey. devamını bekliyoruz artık.
Daha ne olacak
On numara olmuş
Eline sağlık
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Tamiya Man 8x8 ARMAGEDDON

Topraktan geldik, toprağa döneceğiz;
Ama
Aradaki zamanı offroad ile geçireceğiz...
(02-02-2016, Saat: 18:57)Hakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: el emeği başka birşey.  devamını bekliyoruz artık.

Teşekkür ederim Hakan Bey devam edecez inş :)

(02-02-2016, Saat: 19:13)volkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha ne olacak
On numara olmuş
Eline sağlık

Teşekkür ederim Beğenmene sevindim :)

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi