• Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El Yapimi Rc Kamyon
Selam
Volkan Cargo hala elimde ve onu en kisa zamanda yürür hale getirmeye calisacagim. su Volvo Projesini sonlandirma asamasina yaklasiyorum.Hemen Arada cargo ve bir tane Traktör düsünüyorum Smile
selamlar
vallahi diyecek bişey bulamıyorum. Maşallah maşallah Smile
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Tamiya Man 8x8 ARMAGEDDON

Topraktan geldik, toprağa döneceğiz;
Ama
Aradaki zamanı offroad ile geçireceğiz...
güzel bir çalışma. gerçekten el emeği. kabin yapımında kullandığınız plastiği kesme, delme ve diğer işlemlerde kullandığınız aletler nedir? kabinin oval kısımlarını yaparken nasıl bir işlem uyguluyorsunuz? kolay gelsin
(24-05-2012, Saat: 00:05)murat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel bir çalışma. gerçekten el emeği. kabin yapımında kullandığınız plastiği kesme, delme ve diğer işlemlerde kullandığınız aletler nedir? kabinin oval kısımlarını yaparken nasıl bir işlem uyguluyorsunuz? kolay gelsin

Tesekkürler Murat
Kabin yapiminda genelde plastik kullaniyorum.Arac gerec olarak plastik kesme icin skalpel cesitli zimparalar dokupiyer el testeresi ve kücük el matkabi. Oval kisimlari yapmak icin zimpara kullaniyorum ayrica büyük oval bölgeler icin dolgu yapip tekrara zimparayla sekil veriyorum.
Umarim aciklayici olmustur.
Selamlar.
merhaba. plastik işinde kullandığın araçların bir resmini mümkünse eklermisin. dolgu malzemesi nedir? (markası veya adı) birde bu konuyla ilgili daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim.
Bu konu icindeki Ford cargo plastik olarak dolgu malzemesi olarak ya plastik yada macun(boyacilarin kullandigi macun olabilir) kullaniyorum.Ford cargo ilk plastik deneyim onu daha güzel bir hale getirip yürütmeyi düsünüyorum.Smile
düzgün kesme için bir dremel ve koordinat sehpası iyi olur sanırım. bu işin inceliklerini anlatan kaynak bir kitap veya nette bir adres var mı? yoksa en güzeli deneme yanılma yöntemimi.
plastiği bükmek için makita veya başka markalarda sıcak hava üfleme makineleri var ısıtarak oval kısımları çok rahat yapabilirsiniz
[Resim: 520829_13521896756L99_zps28af5d00.gif]
fatih bey sizin liebherr i en yakın zamanda görmek istiyoruz.
Selam Murat
Dremel kullaniyorum fakat plastik te dremelle usta sayilmam.Kordinat sehpasi Big Grin ben daha cok kara düzen göz karari yapiyorum hosuma gidicek sekilde. Modelcilik üzerine Almanyada aylik dergiler var. Bu dergilerde genelde planlar veriliyor . Deneme yanilma yöntemini her zaman tavsiye ederim insan daha cok kendini gelistiriyor tecrübe sahibi oluyorBig Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mercedes Benz SK 3544 K 8x8 Tamiya damperli kamyon captain_musty 697 840,770 21-11-2019, Saat: 08:53
Son Yorum: by_tegmen
  Mercedes Benz NG 2636 6x6 damperli kamyon Wedico-Premacon Kamyoncu-Itulu1 5 7,706 25-01-2018, Saat: 11:19
Son Yorum: fatih-i
  TAMİYA 1/14 MERCEDES 8X4 KAMYON fatih-i 0 5,187 04-05-2017, Saat: 20:50
Son Yorum: fatih-i
  Bruder mercedes kamyon için direksiyon sistemi ergin 10 12,694 31-03-2017, Saat: 01:47
Son Yorum: ergin
  1/14 8x8 Mercedes Arocs Damperli Kamyon by_tegmen 15 18,994 19-11-2016, Saat: 11:10
Son Yorum: by_tegmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi