• Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Su/Sıvı Atık Tanker yapımı hk.
Arkadaşlar selamlar.Bu seferki projem Alp ile ortak yapım olan tarlaları ilaçlamak için kullanılan su tankeri/ ilaç tankı şeklinde olacak.Proje şu an için tasarım aşamasında olduğu için herhangi bir plan/taslak bulunmamaktadır.Ilgili resimleri birkaç güne yükleyeceğim.
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Tamiya Man 8x8 ARMAGEDDON

Topraktan geldik, toprağa döneceğiz;
Ama
Aradaki zamanı offroad ile geçireceğiz...
(10-03-2013, Saat: 17:29)volkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar selamlar.Bu seferki projem Alp ile ortak yapım olan tarlaları ilaçlamak için kullanılan su tankeri/ ilaç tankı şeklinde olacak.Proje şu an için tasarım aşamasında olduğu için herhangi bir plan/taslak bulunmamaktadır.Ilgili resimleri birkaç güne yükleyeceğim.
abowww bende öğrenmiş oldum biraz önce projeyi hadi hayırlısıBig GrinBig GrinBig Grin
Dua et haberin oldu, cuma geldiğimde hani malzemeler diye sorsaydım ne yapardın Big Grin Big Grin Big Grin
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Ama
neyseki elimizde tankerlik malzeme hazır VolkanımBig Grin
Tamam hacım ben bu hafta alt takımı hazır ederim inşallah Smile bir sütaş lafı olayı nerelere getirdi Smile bu arada cuma günü yine "dodge" ile almaya gelirsin Big Grin Big Grin Big Grin

Tamam hacım ben bu hafta alt takımı hazır ederim inşallah Smile bir sütaş lafı olayı nerelere getirdi Smile bu arada cuma günü yine "dodge" ile almaya gelirsin Big Grin Big Grin Big Grin
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Ama
Big Grin tüm forumu yanlış yönlendiriyosun sen dodge anlamışın ben napıyım oysa golf demiştimBig Grin
yeni projeniz hayırlı olsun beyler referans foto bari koyaydınız Smile)
SmileÇALIŞKAN GARAGESmile

Tamiya Topline Scania
Tamiya Sal Dorse
Tamiya Mercedes 3224
Tamiya mercedes actros 6*4

(10-03-2013, Saat: 18:22)Rua Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Grin tüm forumu yanlış yönlendiriyosun sen dodge anlamışın ben napıyım oysa golf demiştimBig Grin

Valla doğru diyon hacım, golf ü dodge anlayan tek kişi benimdir herhalde Big Grin
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Ama
Selam Volkan
Meraklandik simdi yeni proje icin Ahmetin dedigi gibi bir referans resmi bari koysaydiniz.
selamlar.
(10-03-2013, Saat: 18:25)aksaraylı68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni projeniz hayırlı olsun beyler referans foto bari koyaydınız Smile)

Saolasın Ahmetim, referans foto yarına gelecek inşallah Smile
EGE ÖLÜCÜ TEAM

Ama

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  0.60mm levhadan bot yapimi Birol 3 6,606 13-06-2016, Saat: 09:15
Son Yorum: fatih-i

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi