Model ölçeği: 1:14,5
Kullandığınız marka: Premacon - Wedico - Scaleart - Carson
Ad Soyad: Okan Bostancı
Nereden: Alibeyköy İstanbul
fikirler cok güzel fikirleri listeleyelim sizlerde aklınıza gelenleri listeye ekleyin boylece daha derlı toplu olur.
Diaromayıda devasal ve sabit düşünmeyin. Seyyar ve makul ölçülerde oldugumuzu unutmayın.Fakat herkes fikrini beyan edip listeye ilave yapsın.
1- yollar
2- benzinci
3-tamirhane
4-tarla
5- Köprü
6- şantiye konteyneri
7- soguk hava deposu
8-
Model ölçeği: 1:14
Kullandığınız marka: El yapimi+Tamiya
Ad Soyad: Uğur ESEN
Nereden: ANKARA
Walla hep hayal ettigim seyi soyluyorsunuz. Minyatur bir sehir! Super. Bununla ilgili fikirlerimi bir baska baslik altinda dile getirmistim. Seyyar olmasi guzel bir dusunce. Yapilarin yaninda bu kadar tira kamyona yuk lazim. Cesitli konteynirlar,kutukler, boru demir tugla gibi bir cok yuke de ihtiyac var. Kum cakil onlar zaten bulunur diye soylemiyorum. Walla olursa super olur. Bayagi bir is makineside lazim. Greyder dozer ex silindir vb. Dag bayir ahsap bir konsturuksuyon uzerine dolgu malzemesi gecirip yesil haliflex veya benzeri bir malzeme kaplanarak yapilabilir. E kopruyu kurabilmek icin yukselti gerekli. Kopruler ahsaptan yapilip boyanarak gercekci gorunum verilebilir. Hem hafif olur. Hem imalati kolay. Sonuc olarak cok guzel olur hemde cok. İs duserse kopru yapimina talip olurum...
Tamiya Volvo FH12 4x2
Kapaklı Sal Dorse (El Yapımı)
Damper Dorse (Proje aşamasında)
Model ölçeği: 1/16
Kullandığınız marka: wedico
Ad Soyad: Volkan Deniz
Nereden: Bursa-Manisa
rampalar önemli arkadaşlar, çoğumuzun araçta vitesli şanzuman var, hatta yükü çekemeyen araçlara çekmede de yardım eden çekiciler güzel olur ama seyyar bir diaroma için bunlar fazla detay olur.
EGE ÖLÜCÜ TEAM
Tamiya Man 8x8 ARMAGEDDON
Topraktan geldik, toprağa döneceğiz;
Ama
Aradaki zamanı offroad ile geçireceğiz...
Ad Soyad: Mert EREN
Nereden: Bir süreliğine İnegöl
Yapılacak olan yolların hafif olması amacıyla dolap arkalarına kullandığımız 3 milimlik elka denen malzeme ya da biraz daha dayanıklı olması için 8 milimlik sunta kesilip üzerine kaplama yapılabilir diye düşünüyorum. Ama su değmemek şartıyla. Eğer su değerse malzeme özelliğini yitirir ve kırılmaya başlar.
Mert EREN
Ad Soyad: ALİ BALCI
Nereden: RİZE MERKEZ
benım fıkrım arkadaslar bu ısı bır kulup kurup sabıt bır adreste forum uyelerının aıdat odeyerek bu tesısı ayakta tutup orada 3 6 ve 12 aylık programlarla kendımıze guzel bır yer yapabılırız su an gordugum kadarıyla 200 kusur tane uyesı olan bır kurulusuz.bızlerde almanlar gıbı bu ısın ustesınden gelemezmıyız
zamanla reklam sponsorluk gıbı faalıyetlerde ustlenıp bu ıs olur bence .ama ekıp ruhu cok onemlı aslında ben rizede degılde ıstanbulda olcaktım kı tam ıs bıraz bos olmak ve maddıyat sıkıntısı olmamalı saygılarımla......
Ad Soyad: Alp Rua
Nereden: İzmir
Sabit olması şuan için işimize gelmez sabit olucaksa bölgesel düşünmek lazım konuyu onun için seyyar bir parkur daha iyi olabilir bence ayrıca sabit yerin giderleri olucak ?