08-10-2013, Saat: 03:36
Henüz çekici projemi hayata geçiremedim. Tamiya kupa arayışındayım. Bu arada boş durmayıp biraz olaya el atmak için dorse yapmaya karar verdim. 3 akslı sal kasa kapaklı dorse yapacağım. Hedefim şöyle bir şey
Bunun için 6 adet tamiya geniş lastik ve jant aldım. Onlar da şöyle
Jantlar çift rulmanlı olarak takılabilen bir model. Aksları özel yapacağımdan bu modeli seçtim.
Bütün teknik veriler çizimlerim hazır. Bayramda memlekete gidebilirsem iş icraata dökülecek.
Beni tek düşündüren kapakları nasıl bir malzemeden yapmalı. Düz panel alü den yapsam çirkin olacak. Girintili çıkıntılı bir malzeme var mı bilmiyorum? öyle bir malzeme olsa çok daha gerçekçi olacak... tavsiyelere açığım...
Bunun için 6 adet tamiya geniş lastik ve jant aldım. Onlar da şöyle
Jantlar çift rulmanlı olarak takılabilen bir model. Aksları özel yapacağımdan bu modeli seçtim.
Bütün teknik veriler çizimlerim hazır. Bayramda memlekete gidebilirsem iş icraata dökülecek.
Beni tek düşündüren kapakları nasıl bir malzemeden yapmalı. Düz panel alü den yapsam çirkin olacak. Girintili çıkıntılı bir malzeme var mı bilmiyorum? öyle bir malzeme olsa çok daha gerçekçi olacak... tavsiyelere açığım...
Tamiya Volvo FH12 4x2
Kapaklı Sal Dorse (El Yapımı)
Damper Dorse (Proje aşamasında)
Kapaklı Sal Dorse (El Yapımı)
Damper Dorse (Proje aşamasında)